Cosmetica - Pagina 6


51-60 van 68 producten
menu
close


Puur Natuurlijk Doorschijnend Poeder

Puur Natuurlijk Doorschijnend Poeder - Prouve

Hoe kan ik mijn make-up fixeren en mijn teint er weer fris uit laten zien?

Als je een uiterst lichte cosmetica nodig hebt om je make-up urenlang te laten meegaan en je teint overdag op te frissen, kies dan voor ons Puur Natuurlijk Doorschijnend Poeder. Past zich perfect aan elke huidtint aan. De zachte formule is geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid.

Waarom je het geweldig zult vinden: voor het direct verminderen van glans zonder uit te drogen of een trekkerig gevoel te geven. Creëert een fluweelzachte, natuurlijke finish van make-up - zonder maskereffect.

Wat zul je er zo fijn aan vinden: het poeder bevat 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Het product bevat silica en kaolien, die dankzij hun vermogen om talg te absorberen de huid perfect matteren. Bovendien maakt silica de huid optisch gladder, waardoor fijne rimpeltjes en oneffenheden minder zichtbaar worden.

Wat er nog meer over te weten valt: de lichte formule zorgt langdurig voor een vlekkeloos uitziende huid. Je kunt het afzonderlijk gebruiken of om je make-up af te maken en je teint gedurende de dag op te frissen. Perfect tijdens warm weer en bij lichamelijke inspanning.

Hoe te gebruiken: aanbrengen met een sponsje en vervolgens een kleine hoeveelheid poeder gelijkmatig over het gezicht verdelen.

Waar zijn wij nog meer trots op: 100% van de ondervraagden * bevestigden dat ons poeder de huid een gladde en fluweelzachte finish geeft, een licht, delicaat, onzichtbaar laagje op de huid creëert en zich perfect aan het gezicht hecht zonder een maskereffect te creëren. Zij zeiden allen dat de cosmetica de poriën niet verstopt en zich gemakkelijk en gelijkmatig laat verdelen.

* Gebaseerd op onafhankelijk onderzoek naar toepassing en gebruik, uitgevoerd bij een groep van 25 personen.

  • Productgroep: Make Me Up

  • Inhoud: 5,5 gr

...lees meer
Prijs: €12,55
Satin Stylist Lip Potlood

Satin Stylist Lip Potlood - Prouve

Hoe geef je je lippen een mooie tint?

Als je iets zoekt dat je lippen niet alleen accentueert maar je lippen ook verzorgt, kies dan voor ons Satin Stylist Lip Potlood. Je lippen krijgen een prachtige tint en de natuurlijke voedende ingrediënten verbeteren de conditie en maken je lippen goed gevoed en gehydrateerd.

Waarom je het geweldig zult vinden: omdat het dankzij de zachte, crèmeachtige textuur zeer gemakkelijk en aangenaam aan te brengen is.

Wat zul je er zo fijn aan vinden: het combineert de eigenschappen van een lipstick en een lippenbalsem. Dankzij de rijkdom aan oliën en wassen worden de lippen perfect gevoed en wordt de conditie verbeterd. Biologische frambozenzaadolie, castorolie en Carnauba- en Candelillawas hydrateren ze en beschermen de tere huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De zachtheid en gladheid wordt hersteld.

Wat er nog meer over te weten valt: de lipstick plakt niet, droogt de lippen niet uit en benadrukt de onvolkomenheden niet. En de lipstick ruikt heerlijk naar sappige perzik.

Hoe te gebruiken: trek de stick uit en kleur je lippen met een vloeiende beweging. Het potlood hoeft niet te worden geslepen.

Wat je extra zekerheid biedt: een milde formule die geschikt is voor mensen met een gevoelige huid.

Wat zeggen de gebruikers?

100% van de ondervraagden* bevestigden dat dat de lipstick aan hun verwachtingen voldeed en dat ze hem aan vrienden zouden aanbevelen. Ze zeiden dat de lipstick hun lippen uitstekend verzorgt en ze gelijkmatig bedekt met kleur, waardoor ze een mooie, natuurlijke tint krijgen.

*Gebaseerd op onafhankelijk onderzoek naar toepassing en gebruik, uitgevoerd bij een groep van 25 personen.

  • Productgroep: Make Me Up

  • Inhoud: 2,5 gr

...lees meer
Prijs: €9,55