Voedingssupplementen - Fontainavie


7 producten
menu
close


Aanbieding
Skin Spa Fontainavie Health & Beauty

Skin Spa Fontainavie Health & Beauty - Federico Mahora

DAY SKIN SPA
Voedingssupplement ter ondersteuning van de gezond uitziende huid met guave-extract, amla fruit extract, vitamines, zink en selenium.
Bescherm je huid van binnenuit tegen de uitdagingen van het alledaags leven. Stress, negatieve milieueffecten, UV-stralen en vrije radicalen dragen bij aan de vermindering van het natuurlijke vermogen van de huid om water op te slaan, wat resulteert in vroegtijdige veroudering.
DAY SKIN SPA is een product gemaakt met kostbare natuurlijke essences, vitamines en mineralen die jouw huid zacht, fris, glad en soepel zullen maken.
Day Skin Spa is een bron van schoonheid die van binnenuit komt. Het bevat een rijke cocktail van waardevolle ingrediënten. Vitamine C ondersteunt de aanmaak van collageen om een goede werking van de huid te garanderen, helpen vitamine E, zink en selenium om cellen te beschermen tegen vrije radicalen (oxidatieve stress).

  • Een bron van schoonheid van binnenuit

  • Een rijke cocktail van ingrediënten

  • Ondersteunt de aanmaak van collageen

  • Beschermt cellen tegen vrije radicalen

  • Geschikt voor veganistenNIGHT SKIN SPA
Voedingssupplement voor een gezond uitziende huid met granaatappelextract, glutenvrij tarwe-extract, vitamines en zink.
'S Nachts regenereert je lichaam na de ontberingen van het dagelijks leven. Ondersteun het met een unieke bron van nachtverzorging en herstel.
Waardevolle essences uit de natuur, vitamines en antioxidanten ondersteunen het natuurlijke regeneratie van jouw huid terwijl je slaapt. Ze zullen je een verfrist, gerevitaliseerd en stralend gevoel geven.
Night Skin Spa is een bron van schoonheid die van binnenuit komt. Een natuurlijke en unieke samenstelling van antioxidanten, Vitaminen en mineralen zorgen voor intensieve vernieuwing terwijl je slaapt.
Granaatappel- en tarwe-extracten regenereren en revitaliseren de huid, verbeteren de stevigheid en verminderen rimpels. Zink en vitamine E beschermen cellen tegen vrije radicalen (oxidatieve stress).
Vitamine C helpt bij de juiste productie van collageen, en B12 en foliumzuur.
Intensieve vernieuwing tijdens de slaap
Herstelt de uitstraling van de huid

Verbetert de stevigheid en vermindert rimpels

Bevat regenererend

Revitaliserende granaatappel

Tarwe-extracten

Geschikt voor veganisten
Productgroep: Fontainavie

Inhoud: 7 capsules
  • Productgroep: Fontainavie

  • Inhoud: 7 capsules

...lees meer
Prijs: €
47,00
 42,50