Over Beauty in Progress


profielfoto eigenaar Beauty in Progress

Over Beauty in Progress

Mijn naam is Lianne Doornenbal-Kooymans, ik ben 46 jaar en trotse eigenaar van Beauty in Progress.

Na een aantal jaren als huidverzorgingsadviseuse te hebben gewerkt met Nutrimetics, heb ik in 2011 besloten om voor mezelf te beginnen. Na enige voorbereidingen ben ik in november begonnen met de verkoop van diverse sieraden van simpele bijoux tot zilver en haarsieraden.

In 2012 heb ik de stap genomen om er huidverzorging bij te gaan doen. Dit is in eerste instantie Jeunesse geworden, een huidverzorgingslijn gebaseert op de mineralen uit de Dode Zee. Later is daar Wellmaxx bij gekomen, een huidverzorgingslijn met hyaluron. Door mijn interesse in de huid ben ik in 2013 een visagie opleiding gaan doen en heb daar ook mijn diploma voor gehaald.

Als visagiste ben ik op zoek gegaan naar een goede kwaliteit professionele make-up producten voor een aantrekkelijke consumenten prijs. Ik kwam terecht bij Federico Mahora (FM), een nieuw merk met veel nieuwe producten.

Door me te verdiepen in het marketing plan van FM heb ik besloten niet alleen de producten te gebruiken en verkopen, maar om ook mensen te helpen met besparen en eventueel zelf een inkomen te laten opbouwen. Hierdoor heb ik ontdekt dat ik mezelf enorm heb kunnen ontwikkelen zowel op persoonlijk gebied als op het gebied van manager. Ik vindt het daarom een uitdaging om anderen te helpen met hun ontwikkelingen.

Inmiddels staan al onze artikelen online in onze webshop, dus kijk gerust even rond wat we u hebben te bieden. Wij zitten ondertussen niet stil. Regelmatig zijn er veranderingen in het assortiment en komen er regelmatig leuke nieuwe producten bij.

Wij helpen mensen graag met hun vragen en problemen en hopen door onze ervaringen tot een oplossing te komen voor iedereen.

Mvg. Lianne