Verzorgingsproducten - Mondverzorging


9 producten
menu
Aanbieding
Fluoride Vrije Tandpasta

Fluoride Vrije Tandpasta - Prouve

Kennismakingsactie 3 stuks voor ā‚¬27,50

Hoe zorg je effectief voor je tanden en tandvlees?
Om te genieten van een mooie en gezonde glimlach, is een goede mondhygiƫne elke dag essentieel. Onze TOTALE BESCHERMENDE TANDPASTA, die de kracht van kruidenextracten bevat, helpt je hierbij. Het werkt uitgebreid, verzorgt tanden en tandvlees en zorgt voor een langdurig gevoel van reinheid en frisheid.

Waar je van houdt:
Omdat het niet alleen de tanden grondig reinigt en beschermt tegen de vorming van tandplak, maar ook het tandvlees verzorgt, voedt en versterkt.

Wat is ons geheim:
We hebben de kracht van aloƫ vera, 7 kruiden gecombineerd - salie, kamille, venkel, brandnetel, melisse, kattenklauw (Uncaria tomentosa), munt en Engelse eik. Als gevolg hiervan verbetert het de conditie van het tandvlees - versterkt het en voorkomt dat het bloedt. Het verzacht effectief irritatie en beschermt de slijmvliezen, heeft een samentrekkend, ontstekingsremmend en antiseptisch effect en verfrist de adem.

Waar we nog meer trots op zijn:
De pasta-formule is gebaseerd op milde reinigende stoffen. De samenstelling bevat meer dan 94% ingrediƫnten van natuurlijke oorsprong. Het bevat xylitol, dat de groei van bacteriƫn remt en geen cariƫs veroorzaakt. Je zult er geen fluoride in vinden.

Hoe te gebruiken:
Breng een geschikte hoeveelheid tandpasta op de tandenborstel aan en poets je tanden gedurende minimaal 2 minuten, spoel daarna je mond met warm water. Gebruik regelmatig, minstens twee keer per dag. De tandpasta is bedoeld voor de dagelijkse mondhygiƫne. Het kan gebruikt worden door volwassenen en kinderen vanaf 7 jaar.

  • Inhoud: 75ml

...lees meer
Prijs: €
11,20
 10,00