Cosmetica - Pagina 5


41-50 van 68 producten
menu
close


Matte Stylist Lip Potlood Sensual Red

Matte Stylist Lip Potlood Sensual Red - Prouve

Accentueer je lippen zoals Franse vrouwen dat doen

Casual elegantie, terwijl je er op elk moment van de dag fris en stralend uitziet. Het valt niet te ontkennen dat Franse vrouwen weten hoe ze hun schoonheid perfect benadrukken met make-up, terwijl ze de natuurlijke uitstraling behouden. Eén van hun geheimen is lipstick. Ze gebruiken lipstick ongeacht hun leeftijd en weten hoe ze het moeten toepassen om er chic en vrouwelijk uit te zien. Het is het basiskenmerk van hun make-up – voor elke dag en bij speciale gelegenheden. Het MATTE STYLIST LIP POTLOOD, ons nieuwe matte lipstickkrijtje, helpt je om op de Franse manier een duurzame lipmake-up te creëren.

Waarom je het geweldig zult vinden: vanwege de lichte en hoog gepigmenteerde formule, waarmee je gemakkelijk een perfecte lipmake-up aanbrengt. Het matte lippotlood zorgt voor een perfecte dekking en vult de lippen nauwkeurig met een intense kleur.

Wat zul je er zo fijn aan vinden: de langhoudende lipfinish die vele uren blijft zitten en voor een elegante, satijnen finish zorgt.

Hoe te gebruiken: draai het potlood omhoog en kleur je lippen met een vloeiende beweging. Eén laagje lipstick is voldoende voor een perfect resultaat. Het potlood is gemakkelijk aan te brengen en hoeft niet te worden geslepen.

Wat er nog meer over te weten valt: het matte stylist lippotlood verrijkt met plantaardige oliën, waaronder cactusvijgolie en plantaardige wassen - Carnauba en Candelilla, die je lippen hydrateren en zachter maken, door te voorkomen dat er water uit de opperhuid verloren gaat. Ze beschermen de lippen bovendien tegen de schadelijke effecten van externe factoren.

Wat je extra zekerheid biedt: de uiterst zachte formule. Het lippotlood is ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

  • Productgroep: Make Me Up

  • Inhoud: 2,4 gr

...lees meer
Prijs: €9,55
Micellar Water 3 in 1

Micellar Water 3 in 1 - Prouve

Waarom je het geweldig zult vinden: door de rijkdom aan actieve stoffen die zorgen voor een perfecte conditie van je huid. 3 IN 1 MICELLAR LIQUID bevat een complex van bestanddelen die zorgen voor de balans van de huidmicrobiota, waardoor de huid de juiste pH-waarde terugkrijgt en er weer mooi uitziet. Het extract van gojibessen geeft de huid meer vitaliteit en het zout van hyaluronzuur hydrateert de huid perfect en zorgt voor stevigheid en elasticiteit.

Wat zul je er zo fijn aan vinden: de effectiviteit en snelheid waarmee het zelfs waterproof make-up verwijdert en het ongelooflijke effect van een diep gereinigde en getonifieerde huid zonder een trekkerig gevoel. Bereidt de huid perfect voor op het aanbrengen van crème of serum.

Waar zijn wij trots op: 92% van de ondervraagden bevestigde dat de cosmetica de mascara grondig en snel verwijdert (zelfs waterproof mascara) en geen ontsierende “panda’s” onder de ogen achterlaat. 23 van de 25 vonden het cosmeticaproduct onovertroffen tijdens de ochtendverzorging van het gezicht en het verwijderen van de make-up ’s avonds *

Wat biedt je extra bescherming: MICELLAR LIQUID 3 IN 1 is getest onder toezicht van een oftalmoloog en wordt eveneens aanbevolen voor personen met gevoelige ogen en dragers van contactlenzen. De zachte formule is geschikt voor elk type huid, inclusief de gevoelige huid.

* Gebaseerd op onafhankelijke toepassings- en gebruiksonderzoek uitgevoerd bij een groep van 25 personen.

WAT IS HUIDMICROBIOTA?
Microbiota of bacteriële flora van de huid, zijn alle micro-organismen die op het huidoppervlak leven. De samenstelling ervan wordt vanaf onze geboorte bepaald en maakt de gezichtshuid uniform en vol glans. Echter, milieuvervuiling, uv-straling en zelfs stress kunnen tot een verstoring leiden van het evenwicht van het milieu. Dankzij de aanwezigheid van een complex van bestanddelen die verantwoordelijk zijn voor een gezonde en gebalanceerde voeding voor de huidmicrobiota, herstelt MICELLAR LIQUID 3 IN 1 de homeostase van de huid, waardoor zelfs de effecten van een zeer intensieve levensstijl niet meer merkbaar zijn op het gezicht.

  • Inhoud: 200 ml

...lees meer
Prijs: €10,65