Cosmetica - Pagina 4


31-40 van 68 producten
menu
close


Magic Eye Stylist Potlood

Magic Eye Stylist Potlood - Prouve

Hoe kun je je ogen laten stralen?

Als je je make-up in enkele ogenblikken wilt veranderen, kies dan voor ons Magic Eye Stylist Potlood. Breng het aan op een lijntje dat is gemaakt met een potlood of eyeliner en zie hoe het effect ervan volledig verandert. Dankzij de diamantdeeltjes verhelder je je oogopslag en geef je je ogen meer expressiviteit.

Waarom je het geweldig zult vinden: Omdat het in slechts één beweging een spectaculair, multidimensionaal effect geeft. In combinatie met onze Calligraphy Liquid Eyeliner of Waterproof Oogpotlood, verandert de finish van je make-up van mat naar glinsterend met zilveren spikkels. Het maakt je blik helderder en dieper.

Wat zul je er zo fijn aan vinden: Het geeft een langdurig effect dat vele uren blijft zitten. Het vlekt niet, kruimelt niet en glijdt niet van het ooglid. Het potlood is bestand tegen water en weersomstandigheden. Het blijft perfect zitten bij hitte en regen.

Hoe te gebruiken: Trek de stift uit en breng in een vloeiende beweging een lijntje aan op de bovenste wimperrand – op de plaats van de eerder aangebrachte Prouvé Calligraphy Liquid Eyeliner of het Waterproof Oogpotlood.

Wat er nog meer over te weten valt: het heeft een uiterst zachte formule, zodat het ook gebruikt kan worden door mensen met gevoelige ogen en mensen die contactlenzen dragen.

Wat zeggen de gebruikers?

100% van de ondervraagden bevestigden dat het potlood veel mogelijkheden biedt en ideaal is voor het creëren van zowel dag- als avondmake-up. Het heeft een crèmeachtige, fluweelzachte textuur die zich gelijkmatig over het ooglid verspreidt.

* Gebaseerd op onafhankelijk onderzoek naar toepassing en gebruik, uitgevoerd bij een groep van 25 personen.

  • Productgroep: Make Me Up

  • Inhoud: 0,3 gr

...lees meer
Prijs: €7,95
Magic Lip Balm Pencil

Magic Lip Balm Pencil - Prouve

Hoe geef je je lippen een unieke kleur: Ieder van ons is anders, maar we willen er allemaal mooi uitzien. Daarom moet make-up, net als kleding, onze individualiteit benadrukken en tegelijkertijd natuurlijk blijven. Als je wilt dat je lippen een unieke tint hebben, probeer dan MAGIC LIP BALM PENCIL dat ze niet alleen perfect hydrateert en regenereert, maar ze ook - dankzij het pigment in de samenstelling - een volledig individuele kleur geeft. COLORIZING LIP BALM PENCIL accentueert je lippen op een absoluut unieke, onverwachte manier en herstelt hun natuurlijke schoonheid.

Wat is ons geheim: het pigment dat aanwezig is in de balsemsamenstelling, dat reageert op de pH van je lippen, waardoor de natuurlijke tint van je lippen wordt versterkt en ze urenlang een kleur krijgen. In combinatie met andere pigmenten in de balsem en de individuele kleur van je lippen, geeft het een uniek effect in de vorm van een tint die niemand anders zal krijgen.

Waarom je het geweldig zult vinden:: om je lippen een mooie en verzorgde look te geven, hebben we onze balsem verrijkt met natuurlijke oliën en wassen. Candelilla- en Carnauba-wassen hydrateren de lippen perfect en beschermen ze tegen externe factoren, en katoenolie regenereert bovendien de gevoelige liphuid.

Wat zal je verbazen: een lichtgewicht formule waardoor de balsem gemakkelijk en precies aan te brengen is en het gevoel van gladde en zachte lippen lang bij je blijft.

Hoe te gebruiken: haal de stick eruit en verf je lippen met een vloeiende beweging. Het vereist geen verscherping.

Wat wil je er nog meer over weten: je kunt een meer of minder intens effect bereiken door een of meer lagen balsem op je mond aan te brengen.

Wat biedt u extra bescherming: een extreem milde formule, geschikt voor personen met een gevoelige huid.

CHERRY ORCHARD
Limited edition

  • Productgroep: Make Me Up

  • Inhoud: 2 gr

...lees meer
Prijs: €8,75
Make-up Foundation Frisheid & Natuurlijke Gloed

Make-up Foundation Frisheid & Natuurlijke Gloed - Prouve

Weet je hoe je je make-up langer kunt laten houden en je teint weer kunt laten stralen?
Als je op zoek bent naar een doeltreffende manier om je grauwe en vermoeide huid een natuurlijke gloed te geven en je foundation langer te laten houden, kies dan voor onze MAKE-UP FOUNDATION FRISHEID & NATUURLIJKE GLOED
Dankzij oplichtende deeltjes en een weelde aan verzorgende bestanddelen, geeft het de teint glans en frisheid en bereidt het de huid perfect voor op het aanbrengen van de volgende cosmetica.

Waarom je het geweldig zult vinden: om de teint in enkele ogenblikken te revitaliseren en de uitstraling te verbeteren. Dankzij de licht reflecterende deeltjes, creëert het een ‘wet-skin’-effect op de huid en vervaagt het onmiddellijk tekenen van vermoeidheid en geeft het de huid een frisse uitstraling. Maakt oneffenheden van de huid, poriën en fijne lijntjes minder zichtbaar. Het is perfect om je make-up langer te laten houden, zodat je langer plezier hebt van een onberispelijk uitziende teint.

Wat zul je er zo fijn aan vinden: de uitstekende verzorgende eigenschappen. Het is gemaakt op basis van zeewater dat rijk is aan micro-elementen, afkomstig van de Franse Atlantische kust. Het bevat ook vochtinbrengende bestanddelen – aloë vera bladpoeder en algenextract, die de huid extra kalmeren.

Wat er nog meer over te weten valt: De lichte en luchtige textuur verzwaart de huid niet en laat geen vettig laagje achter op de huid. Het is zeer aangenaam en comfortabel aan te brengen – het smeert gemakkelijk uit en laat geen strepen achter. De zachte formule is geschikt voor personen met een droge, normale, maar ook gevoelige huid.

Hoe te gebruiken: Breng een kleine hoeveelheid aan op je gezicht en verdeel het gelijkmatig. Je kunt het onder de foundation gebruiken of alleen over je favoriete crème.

Wat zeggen de gebruikers? 100% van de ondervraagden bevestigden dat onze foundation de huid een natuurlijke gloed geeft, de huid hydrateert en onprettige spanning verlicht. Iedereen verklaarde ook dat je er lang van een perfecte make-up kunt genieten.

EEN PERFECTE HUID IN SLECHTS ENKELE STAPPEN
Laat je huid er de hele dag fris en stralend uitzien. Krijg een perfecte teint met onze Make me Up schoonheids- en huidverzorgingsproducten.

  • Productgroep: Make Me Up

  • Inhoud: 20 ml

...lees meer
Prijs: €13,40