Utique Advanced Age Control Night Cream - Federico Mahora


Tijdelijk niet leverbaar
Utique Advanced Age Control Night Cream

Utique Advanced Age Control Night Cream - Federico Mahora

Dankzij de weelde aan zorgvuldig geselecteerde, anti-verouderende en verstevigende actieve ingrediënten dat diep in je huid indringen tijdens je slaap, zal je elke morgen de wereld verbazen met een perfect gehydrateerde en gladde look.
De zorgvuldig ontwikkelde crème formule bevat L.C.G.S MC 8.0De uniek complexe formule, L.C.G.S MC 8.0, in onze gelaatscrèmes werd ontwikkeld door gebruik te maken van het laatste wetenschappelijk onderzoek op vlak van epigenetica, speciaal om aan de noden van… complex, speciaal geselecteerd voor FM WORLD. De formule werkt in synergie met de extracten van de meristeem van de edelweissbloem, verrijkt met shea boter. Het geeft een sterk liftend effect, maakt je huid meer elastisch en vertraagt het verouderings proces.
Deze crème verheldert je huidskleur en werkt efficiênt om zijn uiterlijk te verbeteren, rimpels te verminderen en om de losse huid rondom de nek te verstevigen. Jouw complexie is eindelijk meer elastisch, beter gehydrateerd en stevig. Bovendien zal het zijn natuurlijke glans terugvinden dankzij regeneratie en perfecte voeding.
ADVANCED AGE CONTROL NIGHT CREAM zal het uiterlijk van je huid verbeteren en je elke dag mooier en mooier laten voelen.

  • Productgroep: Utique

  • Inhoud: 50 ml

 
Prijs: € 199,00
Video:
Reviews:
Schrijf als eerste een review...