Epigenetics


epigenetics

EPIGENITICS - De toekomst van cosmetische wetenschap

Epigenitica is de wetenschap die mechanisme onderzoekt achter de regulatie van de genactiviteit. Dit mechanisme bestaat uit een serie van biologische processen van activatie en deactivatie van bepaalde gens zonder hun volgorde te veranderen.
Het beste voorbeeld om dit te illustreren is een identieke tweeling. Ook al hebben ze hetzelfde DNA, ze kunnen gedurende hun leven individuele karakteristieken ontwikkelen afhankelijk van verschillende externe factoren. Epigenetische veranderingen worden beïnvloed door milieuvervuiling en levensstijl (dieet, stress, fysieke activiteit). Deze factoren kunnen de conditie van de genen die ons helpen om er jong uit te zien beïnvloeden. Dankzij epigenitca kan je het proces beïnvloeden dat verantwoordelijk is voor de regulatie van de huidconditie.

We hebben complexe formules ontwikkeld op basis van deze theorie: L.C.G.S MC 8.0 en L.C.G.S MC 4.0, deze vertragen het verouderingsproduces door gerelateerde genen te beïnvloeden. Bovendien hebben we ook formules ontwikkeld die je een alternatief bieden voor een esthetisch medische behandeling: VOLUMENIC PLUS MC 12.0 en SLIMENUM ULTRA3 MC 16.0.

L.C.G.S MC 8.0 - EEN STAP DICHTER BIJ EEUWIGE JEUDIGDHEID

De uniek complexe formule, L.C.G.S MC 8.0, in onze gelaatscrèmes (dag, nacht en oogcrème) werd ontwikkeld door gebruik te maken van het laatste wetenschappelijk onderzoek op vlak van epigenetica, speciaal om aan de noden van FM WORLD te voldoen.
Het beïnvloed de synthese van 2 belangrijke proteïne die verantwoordelijk zijn voor een jong uiterlijk.
Deze proteïne zijn: fibronectine (vult de intercellulaire structuur van de huid door interactie met collageen en proteoglycanen) en P53 proteïne die te maken hebben met het proces van DNA vernieuwing.
Hierdoor heeft de formule sterke anti-verouderingseigenschappen alsook regenereert het de huid en maakt het de huid glad. Bovendien vermindert L.C.G.S MC 8.0 de negatieve effecten van elektromagnetische bestraling zoals UV bestraling. Bovendien heeft het een gunstig effect op de regeneratie van de opperhuid en beschermt het effectief tegen oxidatieve stress.

L.C.G.S MC 4.0 - INNOVATIE IN DE WERELD VAN COSMETICA

De revolutionaire complexe formule L.C.G.S MC 4.0, werd zorgvuldig geselecteerd voor FM WORLD en zit in de anti-verouderings elixir serum. Deze formule heeft anti-verouderende eigenschappen.
Het regenereert intensief en maakt je complexie glad, het bereid je huid voor op verdere behandeling van cosmetica en verhoogt hun synergetisch effect.

VOLUMENIC PLUS MC 12.0 - COSMETISCHE BORSTLIPVULLING

Om aan de behoeften van de vrouwen te voldoen die dromen van een aanlokkelijke, stevige en volle décolleté hebben we de ULTRA FIRMING BUST CREAM ontwikkeld. Deze crème heeft een uniek comlexe formule speciaal voor FM WORLD - Volumenic Plus MC 12.0. is geïnspireerd door Chinese en Oosterse geneeskunde en stimuleert het proces van differentatie en rijpen van vetcellen en ondersteunt het het proces van lipide opslag.
Het effect is het zogenaamde "cosmetische lipo filling", dat het volume van het vetweefsel van de borsten verhoogt waardoor het een alternatief is voor een esthetische medische behandeling.

SLIMENUM ULTRA³ MC 16.0 - LICHAAMSVORM EXPERT

We willen nooit een compromis sluiten - onze enige focus is effectieve resultaten behalen.
Dat is waarom specialisten de hoogste kwaliteit aan grondstoffen hebben gecombineerd met de laatste technologiën om een baanbrekend complexe formule te creëren: Slimenum Ultra³ MC 16.0.
Deze hoogst gespecialiseerde formule die in de FIRMING COMPLEX BODY CREAM zit, helpt het volume van lichaamsvet te verminderen, verslankt zichtbaar je figuur en minimaliseert het oneffenheden. Dit betekent dat de crème geschikt is om je lichaam vorm te geven.

Relevante producten bij 'L.C.G.S MC' :

Utique Advanced Age Control Night Cream
Utique Anti-Aging Elixir Face Serum
Utique Eye Cream Complex
Utique Royal Perfection Day Cream
Utique Firming Complex Body Cream
Utique Ultra Firming Bust Cream