Utique Royal Perfection Day Cream - Federico Mahora


Tijdelijk niet leverbaar
Utique Royal Perfection Day Cream

Utique Royal Perfection Day Cream - Federico Mahora

Deze crème is een verfijnde combinatie van kwalitatief actieve ingrediënten en geadvanceerde technologieën voor intensieve hydratatie alsook het verstevigen en regenereren van de huid.
Deze minutieuze ultra-verjongende formule bedekt je complexie en beschermt het tegen negatieve factoren van electromagnetische bestraling zoals UV-stralen. Het beschermt je huid tegen oxidatieve stress en draagt bij tot de regeneratie van de opperhuid.

ROYAL PERFECTION DAG CREME, ontwikkeld door gebruik te maken van de laatste onderzoeken op vlak van epigenitica en bevat L.C.G.S MC 8.0De uniek complexe formule, L.C.G.S MC 8.0, in onze gelaatscrèmes werd ontwikkeld door gebruik te maken van het laatste wetenschappelijk onderzoek op vlak van epigenetica, speciaal om aan de noden van… , dringt de huidstructuur diep in, vult de huid op en maakt ze gladder alsook vermindert het zichtbaar rimpels.
Het effect op huidregeneratie is fenomenaal, het herstelt de huid zijn natuurlijke glans onmiddellijk. Je huid wordt meer elastisch, beter gehydrateerd en zacht om aan te raken. Behandel je huid met een krachtige combinatie van voedingsstoffen.

  • Productgroep: Utique

  • Inhoud: 50 ml

 
Prijs: € 199,00
Video:
Reviews:
Schrijf als eerste een review...