Voedingssupplementen - - Pagina 5


41-50 van 51 producten
-40%
Slim Extreme

Slim Extreme - Federico Mahora

Nutricode Slim Extreme is een compositie van ingrediënten die gewichtverslies ondersteunt door onderdrukking van het hongergevoel. De unieke ‘Elke dag gewichtscontrole’ systeem is ontwikkelend voor diegenen die rationeel gewicht willen verliezen. Bovendien laat het je huid er stralend uitzien terwijl je gewicht verliest.


  • verhoging van gewichtsverlies, onderdrukking van honger

  • bevat glucomannan – versnelt het proces van gewichtsverlies

  • helpt je huid er stralend uitzien


GECOATE TABLETTEN
Gebaseerd op een innovatief ingrediënt – glucomannan – dat, wanneer het gecombineerd wordt met een laag calorie dieet, gewichtsverlies garandeert. Chromium vermindert de zin naar zoetigheden en snacks tussen maaltijden door. Zink ondersteunt een gebalanceerd dieet omdat het zorg draagt voor het metabolisme van koolhydraten, zuren en macronutriënten en helpt bij de juiste eiwitsynthese bij je metabolisme. Garcinia cambogia extract is een bron van hydroxycitroenzuur en vertraagt de vorming van vet rond je lichaam door je eetlust te remmen.

BRUISTABLETTEN – DRUIVENSMAAK
Ontwikkeld om vitaminen en mineralen die verloren gaan door het verminderen van de dagelijkse voedsel opname te ondersteunen. Slim Extreme tabletten zijn perfect combineerbaar met een dieet: een set van zorgvuldig geselecteerde vitaminen en mineralen om een gezonde huid te behouden. Vitamine c ondersteunt de aanmaak van collageen dat onmisbaar is voor de normale functie van de huid. Biotin zorgt voor een goede metabolisme van energie en macronutriënten en samen met vitamine B2 helpt het om een gezonde uitstraling te behouden. Calcium heeft invloed op de goede werking van spijsverteringsenzymen.
  • Productgroep: Nutricode

...lees meer
Prijs: €
78,50
 47,10