Slim Body System - Federico Mahora


Aanbieding
Slim Body System
Slim Body System
Slim Body System

Slim Body System - Federico Mahora

Moderne formule op basis van glucomannaan en chroom.

Goede ondersteuning bij een afslankdieet. Glucomannan creëert een gevoel van volheid door uit te zetten om een ​​dikke vezel in uw maag te vormen, die, bij het volgen van een uitgebalanceerd dieet, helpt om extra kilo's te verliezen.

Onschatbaar duet tijdens het afvallen:

  • glucomannan, de zwelling in de maag geeft een gevoel van verzadiging, waardoor het bij gebruik van een caloriearm dieet helpt om overtollig gewicht te verliezen

  • chroom draagt ​​bij tot de instandhouding van normale bloedsuikerspiegels en heeft een positieve invloed op het metabolisme van macronutriënten


Ingrediënten: vulstof: isomalt, glucomannaan (konjac mannan) (bevat zwaveldioxide en sulfieten), zuurteregelaar: citroenzuur, aroma, zoetstof: sucralose, kleurstof: carotenen, chroompicolinaat.

Voeg de inhoud van het sachet toe aan 200 ml warm of lauw water, roer stevig. Na bereiding direct consumeren en daarna veel water drinken om ervoor te zorgen dat de stof de maag bereikt. Neem 3 keer per dag een sachet voor het eten. Gunstig e ect wordt verkregen bij dagelijkse inname van 3 g glucomannan per dag in drie doses, elk 1 g (3 x 1 sachet), samen met 1 of 2 glazen water voor de maaltijd en in het kader van een energiebeperkt dieet.

De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Er bestaat een risico op verstikking voor mensen met slikproblemen en bij inname met onvoldoende vochtinname. Overmatige consumptie kan een laxerend effect hebben. Houd er rekening mee dat het erg belangrijk is om een ​​uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl te hebben. Het product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerde voeding. Bedoeld voor volwassenen.

Bewaarcondities: Bewaren in een goed gesloten verpakking bij kamertemperatuur en buiten bereik van kleine kinderen houden. Beschermen tegen vocht.
  • Productgroep: Nutricode

check_circleop voorraad.
Prijs: €
115,00
 89,99
Reviews:
Schrijf als eerste een review...