PERFECT SKIN - Federico Mahora


Aanbieding
PERFECT SKIN

PERFECT SKIN - Federico Mahora

COLLABEAUTY Q10 EXPERTCollageen verkregen uit Atlantische kabeljauw heeft een positief effect op de conditie van de huid, draagt bij aan de versteviging en verbetert de flexibiliteit. Vitamine C helpt bij de juiste coll…
Collageen verkregen uit Atlantische kabeljauw heeft een positief effect op de conditie van de huid, draagt bij aan de versteviging en verbetert de flexibiliteit.

Vitamine C helpt bij de juiste collageenproductie.

Co-enzym Q10 - een bestanddeel dat van nature door het lichaam wordt geproduceerd en waarvan de productie afneemt met de leeftijd - vertraagt het uiterlijk van rimpels en slappe huid.

Vitamine A en zink helpen een gezonde huid te ondersteunen en koper behoudt de juiste pigmentatie.


+ GRATIS HAIR SKIN NAILSDe perfecte ingrediëntencompositie om sterk, glanzend haar te verkrijgen alsook een zachte huid en gezonde nagels. De pro-beauty formule bevat koper dat haarpigmentatie beïnvloed, ijzer dat helpt me…
De perfecte ingrediëntencompositie om sterk, glanzend haar te verkrijgen alsook een zachte huid en gezonde nagels. De pro-beauty formule bevat koper dat haarpigmentatie beïnvloed, ijzer dat helpt met het transport van zuurstof door je lichaam en de groei van je cellen, zink zorgt voor sterke nagels en bevat ook vitamine e en granaatappel extract. Dit complex werd aangevuld met vitamine A, B2, B6, C als ook biotine en aminozuren die een gunstig effect hebben op haar, huid en nagels.
-Pro-beauty formule
-Granaatappelextract

  • Productgroep: Nutricode

check_circleop voorraad.
Prijs: €
93,45
 75,95
Reviews:
Schrijf als eerste een review...