Collabeauty Q10 Expert - Federico Mahora


Tijdelijk niet leverbaar
Collabeauty Q10 Expert
Collabeauty Q10 Expert
Collabeauty Q10 Expert

Collabeauty Q10 Expert - Federico Mahora

Uitgebreide huidverzorging van binnenuit

  • collageen verkregen uit Atlantische kabeljauw heeft een positief effect op de conditie van de huid, draagt ​​bij aan de versteviging en verbetering van de flexibiliteit

  • vitamine C helpt bij de juiste collageenproductie

  • co- enzym Q10 – een bestanddeel dat van nature door het lichaam wordt aangemaakt en waarvan de productie afneemt met de leeftijd – vertraagt ​​het ontstaan ​​van rimpels en een slappe huid

  • vitamine A en zink helpen een gezonde huid te ondersteunen en koper behoudt de juiste pigmentatie

Ingrediënten: collageenhydrolysaat van Atlantische kabeljauw ; zuurteregelaar – citroenzuur; maltodextrine; smaak; verdikkingsmiddelen: xanthaangom, guargom; L-ascorbinezuur (vitamine C); zoetstoffen: sucralose, steviolglycosiden; retinylacetaat (vitamine A); ubiquinon (co-enzym Q10); zinkcitraat; koper(II)gluconaat.

Los 5 g van het product (1 maatbeker) op in 150 ml water. Best 's avonds genomen.

De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Het product mag niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde voeding. Houd er rekening mee dat het erg belangrijk is om een ​​uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl te hebben. Product bedoeld voor volwassenen. Mag niet worden gebruikt door kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Bewaarcondities: Het eindproduct dient te worden bewaard in een goed gesloten verpakking, op een droge plaats, uit de buurt van direct zonlicht, bij een temperatuur van 18-25°C. Buiten bereik van kinderen houden.
  • Productgroep: Fontainavie

 
Prijs: € 85,50
Reviews:
Schrijf als eerste een review...