Utique


utique_logo_gold

ONTDEK MEESTERWERKEN UIT DE UTIQUE FAMILIE

Betreed de luxueuze wereld van UTIQUE, wees betoverd door zeven meesterstukken van kwalitatieve crèmes.
We hebben onze inspiratie gehaald van de geschenken van de natuur en we hebben ook de meest moderne doorbraken in de wetenschap gebruikt om jou cosmetica te kunnen aanbieden met ongelooflijke effecten.
De UTIQUE crèmes bevatten revolutionaire complexe formules op basis van EpigeneticsEpigenitica is de wetenschap die mechanisme onderzoekt achter de regulatie van de genactiviteit. Dit mechanisme bestaat uit een serie van biologische processen van activatie en deactivatie van bepaald… speciaal geselecteerd voor Federico Mahora.
Deze kleine meesterstukken zullen je badkamer transformeren in koninklijke baden en laten je huid toe om zijn gezondheid en mooie look terug te winnen. Zo wordt je huid je belangrijkste kenmerk!
Durf jezelf te verwennen, introduceer echte luxe in je dagelijkse verzorging.

utique royal perfection day cream

ROYAL PERFECTION DAY CREAM

Start je dag met onze ROYAL PERFECTION DAY CREAMDeze crème is een verfijnde combinatie van kwalitatief actieve ingrediënten en geadvanceerde technologieën voor intensieve hydratatie alsook het verstevigen en regenereren van de huid. Deze minut… .
De combinatie van de nieuwste van de nieuwste technologiën en unieke kwalitatieve ingrediënten beschermen je huid tegen negatieve externe factoren en helpt het zijn glans te herwinnen.
Jouw droom op een perfect gehydrateerde, gladde en gezonde complexie bekomt eindelijk realiteit!

utique_advanced_age_control_night_cream

ADVANCED AGE CONTROL NIGHT CREAM

De ADVANCED AGE CONTROL NIGHT CREAMDankzij de weelde aan zorgvuldig geselecteerde, anti-verouderende en verstevigende actieve ingrediënten dat diep in je huid indringen tijdens je slaap, zal je elke morgen de wereld verbazen met een p… is de beste beschermengel 's nachts voor je huid.
Zijn anti-verouderende ingrediënten regenereren diep en hydrateren je complexie.
Het vertraagt ook het verouderingsproces. Sluit je ogen en droom weg terwijl deze formule zorg draagt voor je complexie en ze in uitstekende conditie houdt.

utique_eye_cream_complex

UTIQUE EYE CREAM COMPLEX

Ze zeggen dat de ogen de vensters naar de ziel zijn. Laat kleine imperfecties in je huid je innerlijke gloed niet verduisteren.
De innovatieve formule in de EYE CREAM COMPLEXDeze perfecte compositie van kwalitatieve grondstoffen verstevigen en hydrateren de delicate huid rondom de ogen perfect. De crème maakt donkere kringen onder de ogen minder zichtbaar en houdt de hui… hydrateert de huid perfect, maakt ze meer elastisch en maakt rimpels zichtbaar gladder. Bovendien worden donkere kringen onder de ogen ook opgeheldert.
Niets zal beter voor je delicate huid rond de ogen zorgen dan deze waardevolle edelsteen uit de UTIQUE familie.

utique_anti_aging_elixir_face_serum

ANTI-AGING ELIXIR FACE SERUM

Een echte schat in de wereld van luxueuze verjongende cosmetica.
ANTI-AGING ELIXIR FACE SERUMHoog geconcentreerd cosmetisch middel gebruikmakend van de laatste actieve ingrediënten. Het complex L.C.G.S MC 4.0, speciaal geselecteerd voor FM WORLD, regenereert intensief je complexie en maakt z… zal ervoor zorgen dat je je schoonheid behoudt terwijl de tijd passeert.
Een hoog geconcentreerde formule regenereert je complexie intensief en maakt ze gladder. Het vermindert rimpels en verbetert de gezichtscontouren.
Dit cosmetisch middel zal de huidconditie verbeteren en geeft ze een jonge en mooie uitstraling.

utique_ultra_firming_bust_cream

UTIQUE ULTRA FIRMING BUST CREAM

ULTRA FIRMING BUST CREAMMet de behoeften van de moderne vrouw in het achterhoofd hebben we de geconcentreerde ULTRA FIRMING BUST CREAM ontwikkeld. Dit biedt een goed alternatief voor chirurgie. Onze geadvanceerde formule b… zal je helpen om je meest vrouwelijke kenmerken te accentueren.
De geadvanceerde formule werkt perfect om het gevoel van stevigheid en elasticiteit van de huid rondom de borsten te verbeteren. Het geeft een zichtbaar liftend effect. Neem controle over je schoonheid.
Laat de innovatieve UTIQUE crème helpen om je borsten hun wulpse rondingen terug te winnen.

utique_firming_complex_body_cream

FIRMING COMPLEX BODY CREAM

Een fit en gezond uitziend lichaam is zoals een kader dat een uniek portret ondersteunt, terwijl de FIRMING COMPLEX BODY CREAMEen compilatie van de beste ingrediënten en nieuwste technologiën om vorm te geven aan je lichaam. Gebaseerd op de laatste wetenschappelijke onderzoeken hebben we een unieke formule gecreëerd: Sl… , net zoals de meest bekwame kunstenaars zelfs de kleinste imperfecties die je huid kan hebben, zal corrigeren.
Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten verstevigen en versterken de huid en maken ze glad terwijl ze ook lichaamsvet helpen te verminderen.
De ultramoderne UTIQUE crème zal je figuur verbeteren zodat je het tentoon kan stellen als een waardevol meesterstuk.

utique_ruby_solid_parfum

RUBY SOLID PARFUM

Stel je voor dat je je favoriete geur in een unieke vorm in je handen kan vasthouden en er altijd van kan genieten.
Voel het je huid doordringen terwijl het een verleidelijke geur achterlaat. Voel hoe het zich om je wikkelt zoals delicaat chiffon, je zintuigen verwennent en strelend.
Dit is exact wat onze nieuwe RUBY SOLID PARFUMDeze parfum bied een buitengewone melodie van waardevolle geurnoten in de vorm van een crème en zal je zintuigen verwennen. Het is een exclusieve compositie met flirtende akkoorden van jasmijn, cis… biedt. Het is exceptionele luxe met een crèmige consistentie .

Utique treasures in the world of Luxury!