Complete Care Set - Federico Mahora


Aanbieding
Complete Care Set

Complete Care Set - Federico Mahora

COMPLETE CARE SHOWER GEL
Reinigt en hydrateert van top tot teen, met het ultieme gevoel zodra je uit de douche stapt. Geschikt voor alle huidtypen en voor kinderen vanaf 3 jaar.

Bevat amandelolie, die voorkomt dat de huid uitdroogt en haar intens glad maakt. PanthenolPanthenol is Pantotheenzuur maar dan in een alcoholvorm en is beter bekend als provitamine B5 of Bepanthen. Het wordt gebruikt als ingrediënt in producten voor haarverzorging en huidverzorging. Pant… … en allantoïne hebben rustgevende eigenschappen.


DEEPLY MOISTURIZING BODY LOTION
De rijke formule van de lotion bevat ondermeer amandelolie, kokosnootolie, penthenol, allantoïneAllantoïne is een ingrediënt dat in veel cosmeticaproducten wordt gebruikt zoals bodylotions en gezichtscrèmes. Het komt van nature voor in smeerwortel, tarwekiemen en urine van koeien, maar wordt … en bisabolol die de huid intensief voeden, hydrateren en flexibel maken. De lotion maakt een droge, ruwe huid weer zacht en glad.

Dankzij een zorgvuldig geselecteerde formule oliet het de huid subtiel. Zo geeft het een gevoel van comfort en hydratatie.
Het heeft een verzachtende en verlichtende werking en beschermt tegen uitdrogen.


COMPLETE CARE CREAM 30ML

  • Productgroep: Complete Care

check_circleop voorraad.
Prijs: €
38,50
 29,95
Reviews:
Schrijf als eerste een review...