Utique Parfum


utique logo

In de wereld van Luxe met Utique parfum

Ga met ons mee op reis naar het wonderbaarlijke land van UTIQUE parfum, een merk van rijke composities, essentiële oliën en de beste formules.

Elegantie, verfijning en finesse komen samen tot een zintuigelijke ervaring. Perfect gecomposeerde geuren weerspiegelen schoonheid, harmonie en de energie van het leven. Luxe oliën zijn de onvergetelijke samenkomst van subtiliteit en kracht. Om je nog meer bijzonder te laten voelen hebben we kleinere versies van je favoriete parfums uitgebracht, nu ook beschikbaar in elegante sets.

Beleef de magische wereld van Utique!

utique ambre bottles

UTIQUE AMBRE ROYAL

UTIQUE AMBRE ROYALAMBER ROYAL betovert iedereen met de rijkdom aan perfect geselecteerde ingrediënten. De sensuele bergamot gaat perfect samen met de fruitige noten van sinaasappel en appel. Na een tijdje ruik je ook … is een koninklijke geurcompositie die je een mysterieuze ervaring bezorgt. Boeiend zoals waardevolle juwelen en verrassend zoals de eerste zomerregen.

Ontdek zelf hoe deze geur je zal verrassen met geurcomposities die elk uur veranderen. Treed binnen in de rijkdom van aroma waar de sensualiteit van de oosterse en fruitige akkoorden zich als eerste zullen verspreiden.

utique violet oud

UTIQUE VIOLET OUD

UTIQUE VIOLET OUDUTIQUE VIOLET OUD is een nieuwe, verrassende compositie dat je begeleid op weg naar een uniek plezier. Boeiende noten van sensueel roos en waardevolle saffloer intrigeren. Dankzij UTIQUE VIOLET OUD … is een extraordinaire artistieke parfum die iedereen verrast. Deze geur zal je nooit gaan vervelen. Majestieus, nobel, onvoorspelbaar. Het heeft dat mysterieuze element en is tevens het begin van een nieuw avontuur naar het onbekende. Spuit magie rondom je en voel je sterker worden.

Duik in de diepte van onvoorspelbaarheid.

utique ruby bottles

UTIQUE RUBY

UTIQUE RUBYMagnetisme, passie, verleiding, de mooiste emoties opgesloten in glas. UTIQUE Ruby is een ontsnapping uit het dagelijks leven, de mystieke reis in de diepten van de menselijke ziel. Voel de zachte str… ontwaakt de zintuigen en wikkelt je huid in een laag zo zacht als chiffon. Aantrekkingskracht, passie en verleiding - de meest prachtige emoties samengebracht in fles. Verleidt, betovert en laat verlangens ontwaken.

Ideaal voor hem en haar.

utique bold bottles

UTIQUE GOLD

Parfums die stralen als goud zijn even wonderbaarlijk als de fijnste sieraden. Een esoterische ervaring, verlangens van passie en smaakvolle verleiding.

UTIQUE GOLDDe essentie van de oosterse pracht. Parfums die verblinden als goud. Een verlangen naar passie, een elegante gratie van verleiding ... UTIQUE Gold verhoogt uw waarde. Majestueus, van essentieel belang… zal je verbeelding verrijken met een magische mist van sensatie.

utique black bottles

UTIQUE BLACK

Geeft elk moment haar unieke betekenis. Bedwelmend, vervoerend en betoverend. UTIQUE BLACK is de geur van een verborgen dimensie waar warmte en sensualiteit elkaar ontmoeten.

Wikkel jezelf in zwarte elegantie en bevrijd je sensuele ziel.

utique bubble bottles

UTIQUE BUBBLE

Elegantie en verfrissing gevangen in een fles. UTIQUE BUBBLEUTIQUE BUBBLE is een combinatie van twee fascinerende werelden: verfrissing en extraordinaire rijkdom van boeiende geurnoten. Dankzij citrus- en bloemnoten zal je de unieke verfrissing ervaring. Charm… neemt je mee naar mooie zomerherinneringen. Sluit je ogen en probeer deze nieuwe UTIQUE geur voor het onwaarschijnlijk verfrissend aroma!

Droom weg naar een zorgeloos leven.

utique flamingo bottles

UTIQUE FLAMINGO

UTIQUE de hoogste kwaliteit in de wereld van luxe parfums en cosmetica, elk product is een gerangschikt boeket van sensorische variaties. Maak kennis met UTIQUE FLAMINGODe geur van een onontdekt paradijs: mysterieus en charmant. Een nieuwe dimensie van opwindende ervaringen. Utique Flamingo is als een kleurrijk verhaal. Een onvergetelijk avontuur om in weg te dromen… , de geur van een verborgen paradijs: mysterieus en onmiskenbaar charmant.

De essentie van onschuld en stijl.

utique muffin bottles

UTIQUE MUFFIN

UTIQUE MUFFINEen onweerstaanbare verleiding. Een huwelijk van extraordinaire rijkdom en smaak. Utique Muffin is een waardevolle schat. Vervulling van verlangens opgesloten in elke druppel van de edele essentie. H… is een onweerstaanbare verleiding. Zoetheid en verfijning komen samen in een huwelijk van rijkdom en smaak.

Betreed het kleurrijke universum van intrigerende geurnoten en al je momenten zullen veranderen in een onvergetelijke ervaring.

utique sexy cashmere

UTIQUE SEXY CASHMERE

UTIQUE SEXY CASHMERESEXY CASHMERE is een explosie van begeerte en onstuitbare passie. Deze compositie vol contradicties brengt de tegenovergestelde aspecten met zich mee van een man en een vrouw die elkaar onverwacht aan… is een explosie van begeerte en onstuitbare passie. Deze compositie vol contradicties brengt de tegenovergestelde aspecten met zich mee van een man en een vrouw die elkaar onverwacht aanvullen, en zo een synergetische eenheid vormen.
SEXY CASHMERE zal je verbeelding activeren en je diepste verlangens naar boven halen.

utique ambergris

UTIQUE AMBERGRIS

Afdrijvend op ruwe oceaan golven betovert Ambergris in prachtige UTIQUE AMBERGRISAfdrijvend op ruwe oceaan golven betovert Ambergris in prachtige AMBERGRIS parfums. Lekkernijen met zeenoten afgewerkt met een vleugje kruidigheid. Het is als een geheime cruise bij zonsondergang, d… parfums. Lekkernijen met zeenoten afgewerkt met een vleugje kruidigheid.

Het is als een geheime cruise bij zonsondergang, die niet eindigt met de komst van de dageraad. Dit is een mysterieus verhaal over de ongekende aantrekkingskracht.

utique malachite

UTIQUE MALACHITE

Alle zintuigen worden 's nachts intenser. Malachiet is een synoniem voor een avontuur dat begint in de schemering en eeuwig in je geheugen blijft hangen.

Het is met UTIQUE MALACHITEAlle zintuigen worden 's nachts intenser. Malachiet is een synoniem voor een avontuur dat begint in de schemering en eeuwig in je geheugen blijft hangen. Het is alsof de geliefden dansen in het m… alsof de geliefden dansen in het maanlicht, als een hereniging van vrienden bij de eindeloze oceaan. Onder invloed van de warmte van de huid verandert het van kleur als een mineraal en verandert het zijn gelukzalige tonen in opwindende akkoorden.