Vitamins For Her 50+


vitamins_for_her_50

Vitamins For Her 50+

Een uitgebreide samenstelling van vitaminen en mineralen zorgvuldig geselecteerd met het zicht op de ondersteuning van het vrouwelijk lichaam gedurende de menopauze.
Deze perfecte mix van componenten herstelt de hormoonbalans, verbetert het algemeen welzijn en heeft een gunstig effect op de gezondheid alsook op je uitstraling. Hierdoor kan je ten volle van het leven genieten.

Neem 3 tabletten per dag met water.

30 EN 60 VERHULDE TABLETTEN
EEN 30 DAGEN SYSTEEM

PROFESSIONEEL SUPPLEMENT VOOR MATURE VROUWEN:

• een innovatieve combinatie van ingrediënten die vrouwen vanaf 50+ ondersteunen
• een ongeëvenaard product die dankzij de hoge inhoud van Trifolium symptomen van de menopauze onderdrukt zoals vapeurs, zweten
gedurende de nacht, irritatie en vermoeidheid
• productveiligheid is gegarandeerd door strikte controle in elke productiefase
• hoge inhoud aan ijzer is uiterst belangrijk voor vrouwen vanaf 50 jaar oud

TRIFOLIUM VOOR GELUK

Gedurende de menopauze daalt het oestrogeenniveau door een aantal onaangename kwalen. De meest voorkomende zijn vapeurs, onstabiele gemoedstoestand, irritatie en slaperigheid.
Om het mentale en fysieke comfort te verhogen in deze periode is het aanbevolen om het lichaam te voorzien met substanties die vergelijkbaar zijn met oestrogeen verkregen uit planten zoals: fyto-oestrogeen.
Trifolium is ook een ingrediënt van VITAMINS FOR HER-50+ en is een ongekend vrouwelijke bondgenoot gedurende die periode. Deze unieke plant is een rijke bron aan isoflavonen, gemakkelijk geabsorbeerd door het lichaam en brengt verlichting gedurende de menopauze.
Trifolium heeft geen 4 bladen nodig om geluk te brengen

ESSENTIËLE VITAMINEN EN MINERALEN

Gedurende de menopauze is het vrouwelijk lichaam vatbaar voor ziektes, speciaal diegene gerelateerd aan de bloedsomloop en het skelet. Het product wordt ook aanbevolen om ervoor te zorgen dat het lichaam voldoende voedingsstoffen heeft.
VITAMINS FOR HER-50+ is een zorgvuldig geselecteerde samenstelling van vitaminen en mineralen ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van de mature vrouw.
Dit product biedt vitaliteit en laat toe om van een perfecte conditie te genieten. Alledaagse taken zullen geen kommer en kwel meer zijn.