Vitality Boost & Magnesium Power


vitality boost magnesium power

Vitality Boost & Magnesium Power

Dit is een innovatief voedingssupplement en bevat 6 containers vol energie. De vloeibare vorm verzekert een goede absorbtie en een bijna onmiddellijk resultaat.
VITALITY BOOST is een injectie van voedende ingrediënten die vermoeidheid voorkomen.
MAGNESIUM POWER vult het lichaam aan met magnesium dat uiterst belangrijk is voor het goed functioneren van het zenuw-, cardiovasculair- en spierstelsel.
De compositie van VITALITY BOOST & MAGNESIUM POWEREen uniek perfect ontwikkeld product van de nieuwste generatie, in een handige vloeibare vorm. Het is een vitamine shot voor lichaam en geest. Stimuleert onmiddellijk tot actie!… werd zo ontwikkeld zodat de ingrediënten elkaar aanvullen en ze hun kenmerken versterken.

Drink één dosis VITALITY BOOST onmiddellijk na het openen en drink één MAGNESIUM POWER 2uur later, om het magnesium level te compenseren.

3 X NUTRICODE VITALITY BOOST
3 X NUTRICODE MAGNESIUM POWER

UITGEBREIDE DOSIS ENERGIE IN SLECHTS 2 STAPPEN

Dankzij de handige vloeibare vorm van het product absorbeert het lichaam alle ingrediënten zeer snel.
VITALITY BOOST & MAGNESIUM POWER hebben een heerlijke, verfrissende smaak. Hierdoor is het niet alleen gezond voor je lichaam maar ook nog een echt plezier om het te drinken.
Het is een injectie in een vloeibare vorm.

Stap 1: NUTRICODE VITALITY BOOST - een voedende injectie

Drink dagelijks 1 glas VITALITY BOOST

Gedurende een intensieve dag op het werk, of op school of gedurende een vermoeiende fysieke activiteit gebruikt een vermoeiend lichaam zijn energiereserves. Daardoor vermindert ons welzijn – we voelen ons moe, uitgeput en slaperig.
Dankzij guarana en groene thee extract stimuleert NUTRICODE VITALITY BOOST het lichaam perfect voor verdere actie. Voedende ingrediënten in het product reguleren het functioneren van het zenuw-en spierstelsel en herstellen de concentratie alsook verbeteren ze je gemoedstoestand.

• Guarana extract bevat een wezenlijke hoeveelheid caffeïne met een ideale balans. Twee uur na het drinken van VITALITY BOOST neem je 1 dosis MAGNESIUM POWER.

Stap 2: NUTRICODE MAGNESIUM POWER – ideale balans

Twee uur na het drinken van VITALITY BOOST, neem je 1 dosis MAGNESIUM POWER.

Magnesium voert een goede functionering van bijna alle lichaamsfuncties aan. Het is ook verantwoordelijk voor een goede electolyt balans.
Hiervoor zorg dragen is vooral belangrijk gedurende een verhoogde fysieke inspanning of mentale inspanning waarbij we veel koffie, thee of water drinken. Dit zorgt ervoor dat we veel waardevolle mineralen verliezen.
NUTRICODE MAGNESIUM POWER compenseert het electrolyt niveau terwijl het zijn energieniveau behoudt.

• Magnesium is verantwoordelijk voor de ondersteuning van de electrolyte balans van het lichaam. Het
ondersteunt de balans tijdens fysieke en mentale inspanning, is verantwoordelijk voor een goede werking
van het zenuw- en spierstelsel alsook monitort het al het spierwerk.
• Vitamine B6 is een bondgenoot van magnesium – het ondersteunt de psychologische functies en is verantwoordelijk voor de energie van het metabolisme in ons lichaam.