Magnesium 24H System Triplex Power


magnesium_24u_systeem_triplex_power

Magnesium 24H System Triplex Power

Een uniek 30-dagen system dat 3 verschillende tabletten per dag bevat. Elk tablet bevat magnesium om de mentale functies te onderhouden en vitaminen aangepast aan het veranderd lichaam gedurende de dag. Wees er zeker van dat je lichaam elke dag en nacht in perfecte conditie is.
Dankzij MAGNESIUM 24H SYSTEM TRIPLEX POWER zal je elke morgen vol energie ontwaken en ben je op je best gedurende de dag.

Neem 1 tablet in de morgen, in de namiddag en in de avond met voldoende water.

3 X 30 VERHULDE TABLETTEN
EEN 30-DAGEN SYSTEEM

HET ENIGSTE SUPPLEMENT VAN ZIJN SOORT OP DE MARKT

Het hoofdingrediënt van de MAGNESIUM 24H SYSTEM TRIPLEX POWER is magnesium citraat en magnesium L-pidolaat. Het zijn organische componenten die volgens het laatste onderzoek perfect absorbeerbaar zijn door het menselijk lichaam. Bovendien is MAGNESIUM 24H SYSTEM TRIPLEX POWER het enige supplement op de markt dat niet alleen een magnesiumaanvulling is maar ook ingrediënten bevat om je lichaam ’s morgens, ’s middags en ’s avonds te ondersteunen. Hun synergetische werking zorgt voor een onmiddellijke regeneratie en perfecte conditie.

DE TEKENEN VAN EEN LAAG MAGNESIUMNIVEAU:

  • hoofdpijn en duizeligheid

  • prikkelbaarheid

  • vermoeidheid

  • slapeloosheid

  • spier- en ooglidspasmen

  • verzwakking van het lichaam

magnesium_24u_systeem_triplex_power

EEN IDEAAL SAMENGESTELD MAGNESIUM SYSTEEM VOOR DE DAG:

1. EEN TABLET IN DE MORGEN
Een perfecte combinatie van ingrediënten om je dag mee te starten.
Het product bevat guarana dat bijna 3 keer meer caffeïne bevat dan koffie of ginseng extract.
Deze buitengewone combinatie stimuleert het metabolisme terwijl het het lichaam stimuleert en verlevendigt. Het zorgt ervoor dat je goed gezind bent en versterkt je fysieke en mentale fitheid.
Vitamine B6 draagt zorg voor een goede functionering van het lichaam en versterkt het effect van magnesium alsook versterkt het je immuniteit.

2. TABLET IN DE NAMIDDAG
Voldoende ingrediënten voor je actieve dag.
Verrijkt met een natuurlijk extract van bacopa monnieri dat het lichaam versterkt wanneer het verliest aan vitaliteit en kracht.
Zijn kenmerken worden versterkt door pantotheenzuur, dat helpt om de lichaamsbalans te herstellen terwijl het stress en vermoeidheid elimineert.

3. AVOND TABLET
Een set van ingrediënten voor een goede nacht.
Het bevat citroenbalsem en withania somnifera die nerveuze opwinding, irritatie en stress verlicht.
De ingrediënten gunnen het lichaam rust en laten je sneller in slaap vallen. Ze verbeteren ook je gemoedstoestand en hebben een positief effect op de regeneratie van het lichaam gedurende de nacht.
Vitamine B6 versterkt het effect van magnesium en heeft een invloed op de lichaamsbalans. Je ontwaakt elke morgen vol energie.