Active Burn Fat Killer


nutricode - active burn fat killer

ACTIVE BURN FAT KILLER

De ACTIVE BURN FAT KILLERPerfect figuur en jonge uitstraling dankzij de perfecte combinatie van waardevolle ingrediënten:

  • L-carnitine – een stof die van nature in het lichaam wordt aangemaakt, het versne… is een uniek supplement met perfect samengestelde ingrediënten die in synergie werken om je een normaal lichaamsgewicht te bieden, om vetverbranding te versnellen en om overtollig water en afvalstoffen uit ons lichaam te elimineren.
    De perfecte combinatie van kruidenextracten verbeteren de spijsvertering door het promoten van een goed metabolisme van vetten en koolhydraten. De formule heeft een positief effect op de synthese van collageen en elastine, verhoogt de natuurlijke huidspanning, - elasticiteit en – veerkracht.

    Meet ongeveer 15ml van het product af en los op in 1,5l water. Drink in kleine
    maar regelmatige intervallen gedurende de dag op.

UNIEK SUPPLEMENT OM EFFECTIEVE AFSLANKING TE ONDERSTEUNEN:

• Perfect samengestelde ingrediënten helpen je om een normaal lichaamsgewicht te behouden en om vetverbranding te versnellen.
• Dankzij de synergetische combinatie van natuurlijke extracten ondersteunt het de synthese van collageen en elastine die verantwoordelijk zijn voor de huidspanning, elasticiteit en veerkracht.
• Het komt in de vorm van een absorberende vloeistof en heeft niet alleen extreem effectieve resultaten maar het helpt ook je hongergevoel te bestrijden en gezonde gewoonten te ontwikkelen zoals het drinken van water gedurende de dag.

PERFECT FIGUUR EN JONGE LOOK DANKZIJ DE COMBINATIE VAN WAARDEVOLLE INGREDIËNTEN:

• L-carnitine – een bestanddeel dat natuurlijk voorkomt in het lichaam. Versnelt ons vet metabolisme.
• Ananas, papaya en guarana extract – verbetert de spijsvertering door een goed metabolisme van vetten en koolhydraten te voorzien.
• Paardenbloemwortelextract en melkdistelzaden – ondersteunen de eliminatie van overtollig water in ons lichaam.
• Gotu Kola extract en druiven – ondersteunen de synthese van collageen en elastine die verantwoordelijk zijn voor het behouden van de huidspanning, -elasticiteit en –veerkracht.
• Bittere sinaasappel extract – een bron van potassium en oplosbare vezels – het helpt om een normaal metabolisme te behouden en het werkt effectief samen met de ingrediënten hierboven vernoemd.

L-CARNITINE – EEN ONVERVANGBARE VETVERBRANDER

L-carnitine is een aminozuur natuurlijk gevonden in onze spieren. Het is verantwoordelijk voor het regelen van het metabolisme wanneer het aankomt op vet in ons lichaam. Het draagt bij aan ons uithoudingsvermogen.
Wanneer het uithoudingsvermogen laag is, voelen we ons snel moe, zelfs na een kleine inspanning. Niet tegenstaande dat het een grote rol speelt, produceert ons lichaam dit zuur maar in kleine hoeveelheden.
Een hogere dosis L-carnitine nemen is daarom zeer belangrijk als je gewicht wilt verliezen omdat het aanzienlijk helpt bij het verbranden van vet.