Schoonmaakmiddelen - Sanitair - SMART & CLEAN


4 producten
SMART & CLEAN×
Aanbieding
SMART BATHROOM

SMART BATHROOM - Federico Mahora

BATHROOM CLEANER
Zeer efficiënt dankzij haar unieke formule. Rekent gemakkelijk af met kalkaanslag, zeepresten en andere onzuiverheden. Aanbevolen voor het reinigen van douchecabines en toiletten evenals vloeren, glasoppervlakken en terracotta.
Bevat innovatieve actieve ingrediënten, die effectief watervlekken verwijderen en voorkomen dat ze opnieuw verschijnen. Polijstende en beschermende middelen geven een delicate glans aan de badkamermeubelen en keramiek. Heeft ontvettende eigenschappen.
Beschadigt het oppervlak niet. Laat een frisse bloemige en fruitige geur na met een hint van hout.

SHOWER CLEANER
anbevolen voor het schoonmaken van douchecabines, kranen, badkuipen, lavabo’s en tegels. Bevat een uniek complex van werkzame bestanddelen die zelfs in koud water werken. Verwijdert effectief kalkaanslag, vlekken van hard water, zeepresten en andere badkamer-onzuiverheden.
Bestaat uit silicium nanodeeltjes, die door regelmatig gebruik van de vloeistof, doordringen in de structuur van het schoongemaakte oppervlak, een beschermende film vormen en voorkomen dat vuil en waterdamp zich vastzetten. Heeft antistatische eigenschappen.
Allergenenvrij product. Schaadt het oppervlak niet. Reinigt zacht. Laat een frisse en fruitige citrusgeur na die een mix is van pompelmoes, mandarijn en perzik met een vleugje vanille en amber.

LIMESCALE & RUST REMOVER GEL
Vergemakkelijkt de snelle en effectieve verwijdering van kalkafzettingen, zeepresten, roestvlekken en andere types vuil op sanitaire voorzieningen.
Het maakt niet alleen baden, gootstenen en wastafels schoon, maar ook kranen en douches krijgen hun vroegere glans terug. Met de consistentie van de zachte gel blijft het preparaat ook op ovale oppervlaktes (bv. lavabo’s).
De laag gel bedekt het oppervlak dat moet schoongemaakt worden en laat de actieve bestanddelen hun werk doen. Voorkomt de herafzetting van vuil bij regelmatig gebruik. Beschadigt de gereinigde oppervlakken niet. Niet gebruiken op marmar, steen of poreuze oppervlakken.
Laat een subtiel aroma van oranjebloesem na.

  • Productgroep: SMART & CLEAN

...lees meer
Prijs: €
26,40
 21,00