Immuno - Federico Mahora


Immuno
Immuno
Immuno

Immuno - Federico Mahora

Vitamine C uitsluitend afkomstig van natuurlijke extracten van acerolafruit. Regelmatige inname van vitamine C helpt de immuniteit te behouden, vooral bij degenen die trainen en handenarbeid verrichten. Het heeft een gunstig effect op tanden, huid, botten en zenuwstelsel en beschermt de cellen tegen oxidatieve stress.


RUIMTE - ACEROLA EN KERS SMAAK

  • acerola, de Barbados-kers genoemd, is een superfruit, dat 30 keer meer vitamine C bevat dan een citroen

  • wilde roos is op zijn beurt ook rijk aan bioflavonoïden, dit zijn natuurlijke antioxidanten

  • Formule met toegevoegde zink die de goede werking van het immuunsysteem ondersteunt


Ingrediënten:
zoetstoffen: isomalt, extract van acerolavrucht (gestandaardiseerd op 25% van het gehalte aan vitamine C) (Malpighia glabra L.), poeder van wilde roos (Rosa canina L.), rode bietensappoeder, aroma, antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren, zoetstof: steviolglycosiden.

Neem 2 zuigtabletten per dag. Zuig langzaam. Overschrijd de aanbevolen porties voor consumptie gedurende de dag niet. Het product is bedoeld voor jongeren en volwassenen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten. Overmatig gebruik kan laxerende effecten hebben.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Het preparaat kan niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde voeding.

Bewaarcondities: Bewaar in een goed gesloten verpakking, bij kamertemperatuur, op een manier buiten het bereik van jonge kinderen. Beschermen tegen vocht.

60 ZUIGTABLETTEN
  • Productgroep: Nutricode

  • Inhoud: 72 gr

check_circleop voorraad.
Prijs: € 33,95
Reviews:
Schrijf als eerste een review...