Vitality Boost - Federico Mahora


-40%
Vitality Boost

Vitality Boost - Federico Mahora

Een compositie van perfect matchende ingrediënten die je fysische en mentale energie gedurende de dag en je slaap gedurende de nacht beïnvloeden.


  • Dagelijkse dosis energie voor lichaam en geest

  • Vitaliteit


VLOEIBARE OPLOSBARE ZAKJES – SINAASAPPELSMAAK
Je dagelijkse dosis energie! Niacine, pantotheenzuur en riboflavine aangevuld met caffeine dragen bij aan de vermindering van vermoeidheid. Pantotheenzuur stimuleert hersenactiviteit. Vitamine B ondersteunt de normale energie, draagt zorgt voor het zenuwstelsel en helpt de fysiologische functies te ondersteunen. Thiamine is verantwoordelijk voor de werking van het hart. Vitamine E draagt bij tot de bescherming van cellen ten gevolge van stress.

NACHT TABLETTEN
Rijke bron aan vitaminen en mineralen. De tablet helpt je om te relaxen waardoor je door de dag meer energie hebt. Chromium draagt bij tot het behouden van normale glucoselevels en zorgt voor een normaal metabolisme. Selenium draagt zorgt voor het immuunsysteem en helpt de cellen te beschermen tegen stress. Ijzer zorgt voor transport van zuurstof door het lichaam. Koper draagt bij tot een normaal metabolisme. Zink ondersteunt het metabolisme van koolhydraten en vette zuren waar piperine van zwarte peper het opnemen van de nutriënten ondersteunt.
  • Productgroep: Nutricode

check_circleop voorraad.
Prijs: €
78,50
 47,10
* Deze aanbieding is geldig t/m 28 november 2021 zolang de voorraad strekt.
Reviews:
Schrijf als eerste een review...