Hydra Radiance Night Cream Rich - Oriflame


Tijdelijk niet leverbaar
Hydra Radiance Night Cream Rich

Hydra Radiance Night Cream Rich - Oriflame

Huidverzorging voor de droge huid. Samengesteld door huidvoedingsexperts om de huid intens te hydrateren en de barrière gedurende de nacht te helpen versterken, voor een gezonde, stralende huid bij het ontwaken.

• Geformuleerd om intens te hydrateren en te voeden
• Voor een volle, gladde, stralende en gezond uitziende huid in de ochtend
• Klinisch bewezen directe hydratatieboost en continue hydratatie gedurende de nacht

Geef je droge huid de nachtelijke voeding die hij nodig heeft. Hydra Radiance nachtcrème laat jou ontwaken met een volle, gladde, soepele en stralende huid. Deze hydraterende moisturiser is ideaal voor de droge, gevoelige huid. Samengesteld door huidvoedingsexperts met de juiste balans van huidvoedingsstoffen en technologie van natuurlijke oorsprong, om de huid voortdurend hydratatie te bieden en de huidbarrière 's nachts te versterken. Met rijke textuur die snel absorbeert en de huid een fris en beschermd gevoel geeft.


Gebruik: Om de huid te hydrateren en voeden.

Huidvoeding: Antioxidantbestanddelen uit heide, inclusief fenolzuren, fenolen, flavonolen en catechines/tannines uit zoete kastanje/MoistureLockIn Technology.


Hoe het werkt: Biedt de hele nacht hydratatie en helpt de huidbarrière versterken met hardwerkende voedingsstoffen en technologieën van natuurlijke oorsprong.

  • Productgroep: Optimals

  • Inhoud: 50 ml

check_circleop voorraad.
Prijs: € 25,00
Reviews:
Schrijf als eerste een review...