Active Burn Fat Killer + Immuno - Federico Mahora


Aanbieding
Tijdelijk niet leverbaar
Active Burn Fat Killer + Immuno

Active Burn Fat Killer + Immuno - Federico Mahora

ACTIVE BURN FAT KILLERPerfect figuur en jonge uitstraling dankzij de perfecte combinatie van waardevolle ingrediënten:

 • L-carnitine – een stof die van nature in het lichaam wordt aangemaakt, het versne…
  Een uniek supplement met perfect samengestelde ingrediënten die in synergie werken om je een normaal lichaamsgewicht te bieden, om vetverbranding te versnellen en om overtollig water en afvalstoffen uit ons lichaam te elimineren.
  De perfecte combinatie van kruidenextracten verbeteren de spijsvertering door het promoten van een goed metabolisme van vetten en koolhydraten.
  De formule heeft een positief effect op de synthese van collageen en elastine, verhoogt de natuurlijke huidspanning, - elasticiteit en – veerkracht.

  IMMUNOVitamine C uitsluitend afkomstig van natuurlijke extracten van acerolafruit. Regelmatige inname van vitamine C helpt de immuniteit te behouden, vooral bij degenen die trainen en handenarbeid verrichte…
  Vitamine C ontrokken uit natuurlijk acerola fruit. Acerola, genaamd naar de Barbados kers, is een supervucht dat minstens 30 keer meer vitamine C bevat dan citroen. Wilde roos, op zijn beurt is rijk aan bio- flavonoÏden, dat natuurlijke anti-oxidanten zijn. Regelmatige inname van vitamine C helpt om zorg te dragen voor je weerstand, vooral voor diegene die handarbeid uitoefenen. Het heeft een ongewoon effect op tanden, huid, botten en ons zenuwstelsel en beschermt ons ook tegen stress. Dit product is ook geschikt voor vegans en vegetariërs!

  De combinatie zorgt voor een versterkt effect van de Active Burn Fat Killer
  • Productgroep: Nutricode

  • Inhoud: 480 ml + 60 zuigtabletten

 
Prijs: €
101,90
 89,95
Reviews:
Schrijf als eerste een review...